Telefoon:
085-0290570

Bewindvoerders

Bewindvoerder zijn is niet altijd gemakkelijk, je moet goed kunnen omgaan met stress en je richten op de wensen van de cliënten. Wij hebben gekozen voor een jong en dynamisch team met veel kennis on de beste ondersteuning te kunnen geven aan onze klanten. Onze bewindvoerders zijn aangesteld door de rechtbank en bezitten de benodigde kwalificaties om het werk te mogen uitvoeren. Daarnaast worden onze bewindvoerders elk jaar gescreend of ze wel voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Wij merken dat er bij andere bewindvoerders veel problemen zijn met de bereikbaarheid. Vaak is de persoon niet bereikbaar of wordt er niet terug gebeld. Dit is niet het geval bij Bewindvoering Zutphen. Wij proberen zo goed mogelijk bereikbaar te zijn om uw belangen het beste te kunnen behartigen.

Bewindvoerder Martijn

Martijn heeft zijn opleiding tot maatschappelijk medewerker genoten aan de Windesheim Hogeschool in Zwolle. Hij heeft veel werkervaring opgedaan in financiële ondersteuning, maar ook in het oplossen van maatschappelijke problemen. Veel mensen die vast zijn gelopen en hun problemen niet meer zelf konden oplossen, zijn door Martijn weer op het rechte spoor gekomen. De kenmerken van Martijn zijn sociaal, communicatief, eerlijk en meedenkend.

Bewindvoerder Florian

Florian heeft een aantal jaren in Zuidoost Azië en Latijns Amerika gewoond. Hier zijn grote verschillen aanwezig in de welvaart. Armoede in deze landen is een heel anders dan in Nederland. Toch leeft een deel van Nederland ook onder de armoede grens. Florian trekt dit zich aan en wil deze mensen graag helpen.

Florian heeft zijn studie gedaan aan de Saxion Hogeschool in Enschede. In zijn studenten tijd heeft gewerkt bij financiële instellingen. Hierdoor weet hij precies welke financiële wegen er zijn om mensen in nood te kunnen helpen. De kenmerken van Florian zijn zelfstandig, organiseren, resultaat gericht en stress bestendig.

Heeft u een gevoel dat Florian of Martijn juist beter bij u past dan kunt u dit ook specifiek aanvragen.