Telefoon:
085-0290570

Over Ons

Wij zijn Bewindvoering Zutphen en werkzaam in uw regio. Onze bewindvoering zijn wij begonnen omdat we zagen dat hier nog veel te verbeteren valt. Vaak werden afspraken bij andere bewindvoerders niet nagekomen en was telefonisch contact erg moeilijk.

Wij zijn een paar jaar geleden gestart met bewindvoering en financieel beheer om te laten zien dat dit beter kan. Vanaf dat moment zijn veel mensen bij ons gekomen en hebben we hen goed kunnen helpen. Onze kenmerken zijn goede communicatie en afspraken nakomen. Er zijn veel cliënten die naar ons overstappen. Wij zijn goed bereikbaar en maken veel gebruik van internet. Met internet kunnen wij veel zaken voor u regelen, zoals het indienen van nota’s maar ook het verwerken van aanvragen voor onverwachte uitgaven.

Bewindvoerders

Bij Bewindvoering Zutphen werken meerdere bewindvoerders. Als u ons belt is de kans groot, dat u Florian of Martijn aan de telefoon krijgt. Florian heeft zich gespecialiseerd in financiën. Hij heeft veel ervaring in het voeren van bewind en hij heeft gewerkt bij financieringsmaatschappijen. Hierdoor kent hij de markt van binnen en buiten, en weet altijd de juiste betalingsregelingen te treffen.

Martijn richt zich op maatschappelijke bewindvoering. Naast bewindvoering, is zijn specialiteit om maatschappelijke ondersteuning te bieden. Martijn heeft vele ervaring opgedaan in de schuldhulpverlening. Soms is er ook maatschappelijke ondersteuning nodig voor mensen naast de financiële ondersteuning.