Telefoon:
085-0290570

Aanvraag

Als u bij ons een aanvraag indient gaan wij na hoe we uw bankzaken het beste kunnen ondersteunen. Wij maken een analyse van hoe wij u het best van dienst kunnen zijn. Er zijn vele verschillende vormen van bewind of budget beheer. De financiën verschillen per persoon, onze oplossing is daarom specifiek op u gericht.

Aanvraag Budget Beheer

Budget beheer is voor veel mensen een goede oplossing in het beginstadium van oplopende schulden. Op dat moment kunnen wij veel voor u betekenen. Hierbij kunt u denken aan een overzicht houden van schulden en zorgen dat alle vaste lasten snel betaald worden. Zijn de schulden flink opgelopen, dan is een lichte vorm van bewindvoering vaak beter.

Aanvraag bewindvoering

Met bewindvoering worden vaak het snelst resultaten bereikt. Bij een lichte vorm van bewindvoering kunnen wij afspraken maken met schuldeisers, zodat u geen vervelende telefoontjes meer krijgt van deurwaarders of andere instanties. De aanvraag van bewindvoering gaat in principe altijd via de rechtbank. De rechtbank kijkt of de bewindvoering passend voor u is, en of het de juiste ingreep is. Vervolgens zullen wij uw financiën gaan beheren. Wij kijken wat er financieel mogelijk is in uw situatie en zullen hierop een passend plan van aanpak maken. Onze doelstelling is om alle schulden binnen drie jaar af te ronden.

De rechter beslist vaak op basis van uw dossier, een hoorzitting is meestal niet noodzakelijk voor het afsluiten van bewind.

Veranderen bewindvoerder

Wij krijgen regelmatig telefoontjes van mensen die zich niet meer op hun gemak voelen bij hun huidige bewindvoerder. Veranderen van bewindvoerder is uiteraard mogelijk. Het gaat uiteindelijk om uw financiën, en u moet zich hier prettig bij voelen. Wanneer u graag wil overstappen, dan kunnen wij alle vervolg stappen voor u nemen om het snel af te ronden. Begin dit jaar heeft de overheid deze procedure eenvoudiger gemaakt. Wij hebben al verscheidene mensen geholpen met het overstappen naar een andere bewindvoerder.